Officiële dealer

Stalmans Peter
Astridlaan 207
3900 Overpelt

Telefoon: 011 66 40 48

E-Mail: info@stalmansgaragepoorten.be
www.stalmansgaragepoorten.be

Stalmans Peter, een poort voor het leven

Stalmans Peter


 

 

Vertrouwde Hörmann producten bij uw specialist

De firma Stalmans Peter bvba is gespecialiseerd in het leveren & plaatsen van Hörmann kantel- en sectionaalpoorten, automatisaties en aluminium voordeuren. Dit voor zowel particulieren en bedrijven, nieuwbouw en renovatie. Sinds kort kunnen we eveneens een uitgebreid gamma aan aluminium Carports aanbieden.??Door jarenlange ervaring garanderen wij U veiligheid en comfort en het leveren van kwaliteit. Daarnaast specialiseren wij ons – net als Hörmann – in de allernieuwste technologieën.

Mochten er toch problemen opduiken, dan kan U altijd terugvallen op onze optimale dienst-na-verkoop. In onze toonzaal gelegen op de Astridlaan te Overpelt kan U het volledige assortiment van Hörmann-producten van nabij bekijken.

 Wij hopen U hier binnenkort te kunnen verwelkomen! ??

 Peter Stalmans & Team


Blader door een collectie van meer dan 2000 referentiebeelden van Hörmann in België. Deze beelden werden gefotografeerd door tevreden klanten.

Klik hier om te bladeren

In 2021 organiseert Hörmann een referentiewedstrijd. Iedereen die een Hörmann-product koopt kan zich éénmalig inschrijven om mee te doen.

Elke maand wordt 1 inzending geloot. De winnaar ontvangt een Bongo-bon voor een charme-weekend.


Wij informeren u graag over deze wedstrijd!

Veel succes!

In het voorjaar maakten klanten die een poort kochten tijdens de opendeurdagen kans op een cashback ter waarde van 1000 EUR. Bij elke officiële dealer was er 1 winnaar van deze mooie prijs, hierbij alvast onze gelukkige winnaar.