Officiële dealer

Stalmans Peter
Astridlaan 207
3900 Overpelt

Telefoon: 011 66 40 48

E-Mail: info@stalmansgaragepoorten.be
www.stalmansgaragepoorten.be

Stalmans Peter, een poort voor het leven

Stalmans Peter


 

 

Vertrouwde Hörmann producten bij uw specialist

De firma Stalmans Peter bvba is gespecialiseerd in het leveren & plaatsen van Hörmann kantel- en sectionaalpoorten, automatisaties en aluminium voordeuren. Dit voor zowel particulieren en bedrijven, nieuwbouw en renovatie. Sinds kort kunnen we eveneens een uitgebreid gamma aan aluminium Carports aanbieden.??Door jarenlange ervaring garanderen wij U veiligheid en comfort en het leveren van kwaliteit. Daarnaast specialiseren wij ons – net als Hörmann – in de allernieuwste technologieën.

Mochten er toch problemen opduiken, dan kan U altijd terugvallen op onze optimale dienst-na-verkoop. In onze toonzaal gelegen op de Astridlaan te Overpelt kan U het volledige assortiment van Hörmann-producten van nabij bekijken.

 Wij hopen U hier binnenkort te kunnen verwelkomen! ??

 Peter Stalmans & Team


In 2018 organiseert Hörmann een referentiewedstrijd. Iedereen die een Hörmann-product koopt kan zich éénmalig inschrijven om mee te doen.

Elke maand wordt 1 inzending geloot. De winnaar ontvangt een Bongo-bon voor een charme-weekend.


Wij informeren u graag over deze wedstrijd!

Veel succes!

Gebruikt u uw garage als opslagruimte of heeft u meer auto’s dan er ruimte is in uw garage? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u: Hörmann Carports.

En waarom zou u voor uw terras een dure en aan slijtage onderhevige zonwering gebruiken als een vaste terrasoverkapping u en uw gasten beter beschermt tegen alle weersomstandigheden?

Klik hier om de brochure over onze carports te bekijken.

Heeft u verdere vragen, laat het ons gerust weten, wij beantwoorden deze met alle plezier.